Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Wij zoeken een ervaren Interim Packaging Developer voor ons FMCG productiebedrijf. (18-2-2020 t/m 20-8-2020)

Verwachte opdrachtduur: 7 maanden (40 uur per week)

Plaats/regio: Rotterdam

Profiel van het bedrijf: Wij zijn een internationaal hightec productiebedrijf in de voedingsmiddelenindustrie. circa 300 man personeel verdeeld over 2 productie locaties in Rotterdam (noord west)

Profiel van de opdracht: In staat zijn om snel de lopende projecten van de ervaren collega die met verlof gaat over te nemen. Denk daarbij aan het opzetten aanpassen van een nieuwe verpakkingslijn, begeleiden van nieuwe projecten. Het adviseren en aanleveren van klant specifieke data op verpakkingsgebied aan sales zodat hierop accurate offertes gemaakt kunnen worden. en nog veel meer gave projecten binnen ons mooie jonge bedrijf.

Profiel van de manager: Iemand die het verpakkingsontwikkeling en validatie proces onder de knie heeft waaronder ook het specificaties schrijven en uitstekende karton en capsule kennis. (Technisch) project management skills.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)