Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Projectleider Omgevingsvisie

Verwachte opdrachtduur: 18-30 uur pw (afh v beschikbaarheid) voor minimaal 1.5 jaar

Plaats/regio: Noord-Holland

Profiel van het bedrijf: Middelgrote gemeente met een innovatief en vooruitstrevend grond- en ontwikkelingsbeleid.

Profiel van de opdracht: Het gaat hier om het integrale project dus vanaf de initiatief fase waarbij je alles inventariseert (beleidsstukken, structuurvisie etc.) naar het formuleren van een plan van aanpak tm het laten opstellen de omgevingsvisie. Je stuurt het projectteam aan dat gemêleerd is samengesteld en je stuurt op de verschillende beheeruitgangspunten (geld, organisatie, kwaliteit, risico’s etc.). Deze opdracht zal volledig gericht zijn op projectmatig werken met alle fases, bijsturingen etc die daarbij horen.

Profiel van de manager: Wij zijn op zoek naar een ervaren interimmer met aantoonbare ervaring met omgevingsvisies of gebiedsvisies bij gemeenten. Je zit goed in de inhoud maar speelt echt de rol van projectmanager. Communicatie, politieke sensitiviteit, doorpakken, projectmatig kunnen werken, overtuigend zijn etc zijn steekwoorden in dit project.

Opmerkingen: Graag reacties inclusief beschikbaarheid en tarief.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)