Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Projectleider Veranderopgave Inburgering

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 6-1-2020, einddatum 5-7-2020, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 20 uur per week

Plaats/regio: Regio Rotterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie die, in samenwerking met andere gemeenten, vormgeeft aan de veranderopgave inburgering van statushouders. Resultaat is voldoen aan de nieuwe Wet op de Inburgering per 2021.

Profiel van de opdracht: Inventariseren van wat er lokaal (en in de regio, indien relevant) al gebeurt op het terrein van inburgering van statushouders. En waar mogelijke hiaten of overlap te zien zijn. In beeld brengen welke diverse ontwikkelingen en initiatieven er zijn op het terrein van de VOI. Opstellen beleidskader VOI in verbinding met andere beleidsterreinen. Onderdeel daarvan is een implementatieplan met o.a. aandacht voor de lopende pilot, routes en processen voor de gemeente, afstemming met partners.

Profiel van de manager: Ruime en recente ervaring bij gemeenten als projectleider, met de voorbereiding en implementatie van een veranderopgave en het opstellen van een beleidskader. Kennis, inzicht in en een visie op de Veranderopgave Inburgering per 2021. Expertise en plezier in de samenwerking met maatschappelijke partners en in afstemming met andere gemeenten. Bekendheid met de regio is een pre. Je bent zowel senior projectleider als adviseur.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 11 december 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)