Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Projectleider ruimtelijke projecten

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-1-2020, einddatum 31-12-2020, optie tot verlenging 1 x 12 maanden, 26 uur per week

Plaats/regio: Regio Den Bosch

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een projectleider ruimtelijke projecten, die van initiatief- tot en met uitvoeringsfase van diverse ruimtelijke en vastgoedprojecten voor de gemeente betrokken is.

Profiel van de opdracht: O.a. Coördineren ruimtelijke- en vastgoedprojecten en aansturen projectgroepleden. Begeleiden voortraject van projecten vanaf alle contacten met ontwikkelaars / particuliere initiatiefnemers, nutsbedrijven en afdeling ontwerp en engineering. Aansturen planontwikkeling, besluitvorming en uitvoering van een aantal gebiedsontwikkelingen. Aanspreekpunt voor projecten. Vertalen bestuurlijke opdracht in projecten. Begeleiden planontwikkeling van externe partners. Analyseren en signaleren knelpunten.

Profiel van de manager: HBO/WO werk- en denkniveau met kennis en ervaring op het werkterrein. Minimaal 10 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie. Ruime kennis van wetgeving, (gemeentelijk) beleid, procedures op onderdelen van het betreffende terrein en het kunnen toepassen hiervan. Inzicht in maatschappelijke, bestuurlijke en politieke verhoudingen. Vaardigheid in het ontwikkelen van scenario’s en het opstellen van nota’s, adviezen en rapportages. Inzicht in actuele ontwikkelingen.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 19 december 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)