Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Projectleider Purchase to Pay (P2P) voor bij een kennis-instelling.

Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.

Plaats/regio: Regio Amersfoort

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een kennis-instituut en die wil het huidige factuurscanning-systeem vervangen door een nieuw systeem om een nog grotere efficiency slag te kunnen maken. Vervolgens zal het P2P proces worden gekoppeld aan Exact Financials.

Profiel van de opdracht: Projectleider is verantwoordelijk voor de volgende projectgebieden: - Opstellen van projectplan (in samenwerking met de leverancier die ook een projectleider heeft); - Projectplanning maken; - Ervoor zorgen dat betrokken medewerkers meegaan (het project omarmen en het nieuwe systeem uiteindelijk gaan gebruiken); - Opstellen van authorisatie-schema (in overleg met betrokkenen); - Inrichten van processen; procesbeschrijvingen maken; - Verzorgen interne project-updates & afstemming met leverancier

Profiel van de manager: Voor deze interim vacature gelden de volgende eisen: - Aantoonbare ervaring met vergelijkbare Purchase to Pay (P2P) projecten; - Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau; Communicatief sterk (intern kunnen schakelen en communiceren op alle niveaus en ook de leverancier strak kunnen aansturen); - Ervaring bij een kennis-instelling, zoals bijvoorbeeld het onderwijs; - Ervaring met Exact Financials (= een pre); - Beschikbaarheid per januari 2020.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)