Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Financieel beleidsadviseur gemeente

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-1-2020, einddatum 30-6-2020, optie tot verlenging 1 x 6 maanden, 36 uur per week

Plaats/regio: Regio Rotterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor het opstellen van de jaarrekening en het begeleiden van de accountant en diens controle zoekt men een financieel beleidsadviseur

Profiel van de opdracht: (Mede) coördineren en opstellen van de jaarrekeningen van de gemeente en een gemeenschappelijke regeling (GR). Begeleiden van de accountantscontrole van beide organisaties en contactpersoon voor de accountant. Na de afronding van de controle kan de opdracht verlengd worden, waarbij met name procesoptimalisaties en digitalisering van de P&C-cyclus de voornaamste aandachtsgebieden zijn.

Profiel van de manager: Relevante HBO-opleiding. Recente kennis en ervaring met gemeentefinanciën, met name jaarrekeningen en jaarrekeningcontrole. Kennis van en ervaring met het digitaliseren van de P&C cyclus. Kennis van Pepperflow. Je doorgrondt complexe (financiële) vraagstukken en weet hierover aansprekend te adviseren.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 11 december 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)