Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een goede relatie zijn wij op zoek naar een zelfstandige en proactieve Freelance/Interim Financieel Adviseur (salarissen).

Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.

Plaats/regio: Regio Noord-Holland

Profiel van het bedrijf: Het betreft een organisatie binnen de overheid.

Profiel van de opdracht: Binnen deze rol zal je met je collega (salarisadministrateur) verantwoordelijk zijn voor het opstellen en controleren van de jaarafsluiting en de voorbereiding voor de accountantscontrole. De organisatie werkt in verschillende teams, waarbij jij werkzaam zal zijn op de administratieve afdeling. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het controleren van alle salarisgerelateerde componenten, alsmede voorzieningen en reserves (ten behoeve van een correcte jaarafsluiting).

Profiel van de manager: - In bezit van afgeronde bedrijfseconomische HBO- en/of WO-opleiding; - Minimaal 5 jaar aantoonbare relevante werkervaring binnen het gemeentelijk domein; - Goede kennis op het gebied van salarisadministratie; - Ervaren op het gebied van opstellen en controleren jaarafsluiting; - Goede kennis van specifieke wetgeving; - Gedegen kennis van Excel; - Je kan goed zelfstandig te werk gaan.

Opmerkingen: - Project van 3 tot 4 maanden; - Kans op verlenging van opdracht; - Januari starten van opdracht; - Flexibele werktijden en werkplekken; - Remote werken mogelijk; - Zelfstandige rol; - Mooie aanvulling op je cv. Lijkt dit project je interessant! Plaats dan een reactie voorzien van CV.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)