Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Senior HR Partner, Limburg-regio, Fulltime, 2-4 maanden

Verwachte opdrachtduur: 2-4 maanden, Fulltime.

Plaats/regio: Limburg

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gerenommeerd, sustainable en internationale succesvolle organisatie met een wereldwijd verspreid operations-netwerk. De organisatie ontwikkelt, produceert en levert business to business en consumenten toepassingen.

Profiel van de opdracht: U initieert en ondersteunt de lokale managers en stakeholders in alle HR-issues op strategisch, tactisch en operationeel gebied. U bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden en verbindt situationeel uw HR-specialisten (L&D, Recruitment e.d.). U bent verantwoordelijk voor de operationele en tactische uitvoering van de HR-strategie en HR-Projecten. U bent een pro-actieve sparringpartner. op het gebied van talent-ontwikkeling, underperformance, W&S, demotie e.d.

Profiel van de manager: U beschikt over een HR gerelateerde opleiding op HBO-Academisch niveau gecombineerd met aantal jaren ervaring binnen een (internationale) blue/white collar operations-organisatie. U bent een echte teamspeler met een positieve impact en een can-do mentaliteit. U bent “gepokt en gemazeld” binnen het HR vakgebied en u beschikt over uitstekende project-, stakeholder- en changemanagement skills waarbij competenties als impact, overtuigingskracht, integriteit, oordeelsvorming uw basis zijn.

Opmerkingen: Interessant, dynamisch en professioneel "umfeld" met een hoge complexiteit die vraagt om een vakvolwassen en getting-things-done HR professional. Prima arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandigheden binnen een vakbekwaam en dedicated HR-team.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)