Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Inkoop- en contractmanager

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week, optie tot langdurige verlenging

Plaats/regio: Utrecht

Profiel van het bedrijf: Non for profit organisatie, technisch

Profiel van de opdracht: Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig tot stand brengen van (raam)overeenkomsten rondom diensten . Het organisatieonderdeel van de opdrachtgever heeft alle aanleg- en onderhoudsprojecten in portfolio, met een waarde van meer dan € 65 miljoen. Jij ondersteunt de projectinkoop en zorgt voor het opstellen van (raam)overeenkomsten rondom diensten . Je bewaakt ook de uitvoering ervan.

Profiel van de manager: Je hebt een hbo-diploma, inclusief NEVI 1 Je hebt ervaring met het werken in een grote, bij voorkeur publieke, organisatie. Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbaar ervaring met het zelfstandig uitvoeren van aanbestedingen op basis van de EMVI-systematiek. Je hebt ca. 3 jaar kennis en ervaring van de meest recente Aanbestedingswet, als ARVODI en Tenderned. Je hebt 3 jaar werkervaring met het opstellen van inkoopplannen voor MVO of EU aanbestedingen.

Opmerkingen: graag je CV in word incl scherp tarief

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)