Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim interim productie manager metaalbewerkingsbedrijf.

Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 4/5 dagen per week.

Plaats/regio: Achterhoek

Profiel van het bedrijf: Het bedrijf is een metaalbewerkingsbedrijf dat internationaal hoogwaardige producten in de markt zet.

Profiel van de opdracht: Als Productie manager ben je verantwoordelijk voor een hele productielijn en zorgt ervoor dat er een optimale efficiƫntie / output wordt behaald. Jouw team bestaat uit circa 20-25 personen (Productie, Inkoop, Planning, Facility, Logistiek). Verantwoordelijkheden: continu verbeteren van de productieresultaten; de productie volgens planning met de optimale output laten verlopen; productie administratie; managen en motiveren team; maken productie analyses.

Profiel van de manager: een afgeronde MBO/HBO-opleiding; minimaal 5-10 jaar ervaring in een leidinggevende functie in een productieomgeving; kennis van productie- en logistieke processen; een fijne leidinggevende stijl met het vermogen om te enthousiasmeren; daadkrachtig; een innovatieve en kritische blik op productieprocessen en het vermogen om continu te verbeteren: Lean & Process improvement staan hoog op de agenda

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)