Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim senior plus jurist

Verwachte opdrachtduur: 7 maanden, gemiddeld 36 uur per week.

Plaats/regio: Groningen

Profiel van het bedrijf: Je geeft advies over juridische vraagstukken en bent een waardevolle gesprekspartner voor zowel directie als management.

Profiel van de opdracht: Tot je taken behoort het juridisch voorbereiden, ontwikkelen, implementeren, uitvoeren en evalueren van beleid, gericht op een of meer afgeronde inhoudelijke beleidsterreinen. Dit raakt zowel het civiel recht als het staats- en bestuursrecht. Je bent daarnaast juridisch vraagbaak voor de organisatie en adviseert collega’s en het directieteam kritisch over juridische vraagstukken die een rol spelen in het werk.

Profiel van de manager: WO Rechten Je hebt minimaal drie jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt kennis van het aardbevingsgebied, de problematiek, de actuele ontwikkelingen en de partijen die hierin een rol spelen. Je hebt kennis van het civiel recht, waaronder algemeen verbintenissenrecht en aanneming van werk. Je hebt kennis van het staats- en bestuursrecht, in het bijzonder het formeel bestuursrecht en het privacy-recht.

Opmerkingen: •Je ontrafelt complexe juridische vraagstukken, zorgt voor een juiste afhandeling van acties en neemt maatregelen bij vertraging of stagnatie. •Je houdt rekening met de (in)formele regels en de verschillende posities en belangen die een rol spelen. •Je bent het eerste aanspreekpunt voor externen, legt verbindingen tussen partijen en benut de juiste contacten om doelstellingen te bereiken. •Je zoekt actief naar mogelijkheden om producten, processen of werkwijzen te vernieuwen en te verbeteren.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)