Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht Interim Strategische Adviseur Directie

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 32 uur per week.

Plaats/regio: Groningen

Profiel van het bedrijf:

Profiel van de opdracht: Het strategisch verder doorontwikkelen van de organisatie. Getoetst binnen de juridische kaders en mandaten. Het beschrijven van het sturingsmodel en dit helpen inrichten binnen AT. Inzetten op de toekomstvisie van AT. Inzet op aantal strategische projecten. Het betreft ingewikkelde trajecten met meervoudige problematiek die bestuursrechtelijk bedacht, uitgewerkt en getoetst moeten worden. Rechtstreekse advisering aan de directie en het begeleiden van besluitvormingsprocessen.

Profiel van de manager: Ervaring in minimaal twee organisaties binnen of buiten de overheid Ervaring met wetgevingsprojecten en/of complexe bestuurlijk- juridische vraagstukken Academische opleiding, afgeronde studie Nederlands Recht Opereren in een politiek bestuurlijke omgeving

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)