Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht: Interim Vestigingsmanager Technische dienstverlener

Verwachte opdrachtduur: 5 - 6 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Z.O. Brabant/Gld.

Profiel van het bedrijf: Technische dienstverlener van multidisciplinaire diensten (projecten).

Profiel van de opdracht: Dagelijkse aansturing en coaching van het team (70 -80 indirect). Aanbrengen van duidelijke structuur binnen de organisatie. Zorgdragen voor productie en/of (op-)levering van technische projecten/diensten. Verantwoordelijk voor verkoop/levering van alle diensten conform gestelde KPI’s zoals: winstgevendheid, efficiency, kwaliteit en klanttevredenheid. P&L verantwoordelijk. Je beheert belangrijke klantrelaties (key accounts) in Z.O. Brabant en Gelderland en bouwt de business uit bij deze accounts

Profiel van de manager: - Min. HBO opleiding aangevuld met relevante cursussen en/of trainingen. - Engineering of dienstverlenings-achtergrond - Relevante ervaring met op het gebied van commercie, Project Management, techniek. - Ervaring in een soortgelijke leidinggevende rol. - Je bent een duidelijk in je manier van leidinggeven met aandacht voor het team en bent je bewust van je voorbeeldfunctie. - Voor de key-accounts ben je een professionele en kundige gesprekspartner.

Opmerkingen: Start in december of begin januari.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)