Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Projectleider voorbereiding Led Verlichting

Verwachte opdrachtduur: Start: 1-2-2020 Uren per week: 20 Duur: t/m 31-12-2022 Optie op verl. Nee

Plaats/regio: Noord-Holland

Profiel van het bedrijf: Overheid

Profiel van de opdracht: Opzetten uitvoeringsplan en beegeleiden voorbereidingswerkzaamheden

Profiel van de manager: Een Opleiding Technische Bedrijfskunde en een Opleiding Verlichtingstechniek. In het bezit van UAV. Ervaring met aanleg van openbare verlichting en met logistieke processen in de openbare verlichting bij een G4 gemeente. Ervaring met de technische aspecten van duurzaamheid. Ervaring met het aansturen van voorbereidingsteams. Ervaring met leveranciers van LED verlichting.

Opmerkingen: Graag reageren voor 12-12-2019 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 5 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie. Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van: Beschikbaarheidsdatum Aantal uren per week Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk Vakantieplannen

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)