Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim manager Bedrijfsvoering binnen het sociaal domein.

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 3 dagen per week.

Plaats/regio: Limburg

Profiel van het bedrijf: Het betreft een toonaangevende organisatie en actief binnen het sociaal domein. Om de ambities te kunnen realiseren is er gekozen om de tijdelijke functie van Manager Bedrijfsvoering open te stellen.

Profiel van de opdracht: In deze functie ben je samen met de huidige sectormanager integraal duaal verantwoordelijk voor een sector die actief is voor jeugdzorg en ambulante hulpverlening. De huidige manager zal de focus hebben op de externe context. De interim manager bedrijfsvoering heeft als primair aandachtsgebied de financiƫle, personele en organisatorische aspecten. Maw aansturen en coachen van 9 teamleiders, maar ook kostprijsanalyse en inzet van zorgtechnologie binnen de organisatie.

Profiel van de manager: Duidelijke affiniteit met het sociaal domein is gewenst. Stevige manager met een hands on mentaliteit past het beste bij de organisatie. Geen verandermanager, maar wel kunnen doorpakken op het geen er nu is uitgerold. Betrouwbaar, enthousiast, mensen mens.

Opmerkingen: Bij interesse ontvangen wij graag en CV en bijbehorend tarief, inclusief reiskosten.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)