Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Op dit moment ben ik voor een klant van Jacobsz Consultancy op zoek naar een Freelance/Interim Business Controller.

Verwachte opdrachtduur: Project van minimaal 3 maanden

Plaats/regio: Oost-Nederland

Profiel van het bedrijf: Deze productieorganisatie is generaties lang vooraanstaand in de productie van consumentengoederen. In verband met een langdurig zieke is jouw versterking hard nodig.

Profiel van de opdracht: Als business controller houd jij je voornamelijk bezig met het beheren van de P&C-cyclus. Daarbij ondersteun en bewaak jij de budgetteringsprocessen. Jouw bevindingen deel jij door middel van rapportages aan de directie.

Profiel van de manager: - Je bent per direct beschikbaar; - Je hebt minimaal 4 jaar recente werkervaring als Freelance Business Controller; - Je hebt een afgeronde WO-opleiding; - Communicatief vaardig; - Ervaring met Navision is een must.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)