Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Juridisch adviseur arbeidsvoorwaarden

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 2-1-2020, duur 12 maanden, optie tot verlenging 3 x 12 maanden, 0-36 uur op afroep

Plaats/regio: Regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoekt een juridisch adviseur arbeidsvoorwaarden die op afroep beschikbaar is voor advies.

Profiel van de opdracht: Adviseren over de arbeidsvoorwaarden en rechtpositie van medewerkers. Geven van input voor adviezen op het vlak van medezeggenschap en overleg met de vakbonden als gevolg van veranderende arbeidsvoorwaarden en rechtspositie en de consequenties van organisatieveranderingen. Advisering over en het voeren van procedures op het gebied van arbeidsrecht en ambtenarenrecht.

Profiel van de manager: Afgeronde opleiding op wo niveau in de richting van arbeidsrecht. Minimaal 8 jaar aantoonbare werkervaring als Jurist arbeidsvoorwaarden / arbeidsrechtjurist bij een overheidsinstelling. Ervaring in een vergelijkbare positie bij een gemeente. Aantoonbare werkervaring met de WNRA. Aantoonbare kennis van de gemeentelijke rechtspositieregeling (CAO). Aantoonbare werkervaring met overleggen binnen ondernemersraden.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 10 december 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)