button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Voor een goede relatie zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Freelance/Interim Managing Specialist Treasury.
Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.
Plaats/regio: Zuid-Holland
Profiel van het bedrijf: Het betreft een mooie organisatie binnen de industriebranche.
Profiel van de opdracht: In de rol van Managing Specialist Treasury zal je sturing geven aan een hecht team. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het optimaliseren van bedrijfsvoering van de gehele afdeling, denk hierbij aan de optimalisatie van (internationale) geldstromen, valutarisicobeheersing en de risicobeheersing/inventarisatie van de algehele financiƫn van de organisatie.
Profiel van de manager: - In bezit van afgeronde bedrijfseconomische universitaire opleiding; - Minimaal 5 jaar tot 8 jaar ervaring in gelijke rol; - Gedegen (change) management skills; - Hands-on mentaliteit; - Communicatief sterk.
Opmerkingen: - Direct starten van project; - Project van minimaal 4 maanden; - Grote kans op verlenging van project; - Fulltime invulling van de opdracht; - Werken in dynamische omgeving; - Vervullen van zware rol; - Mooie aanvulling op je cv. Lijkt dit project je interessant! Plaats dan een reactie voorzien van CV.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)