Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim adviseur project management office met ervaring in complexe projectorganisaties gezocht.

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, optie verlenging, 32-36 uur

Plaats/regio: Randstad

Profiel van het bedrijf: Rijksoverheid

Profiel van de opdracht: Het PMO adviseert de DG en de programmadirecteuren over onder meer de afgestemde besluitvorming en over overkoepelende onderwerpen in relatie tot het omgaan met de omgeving. Binnen het PMO is behoefte aan een medewerker die deze vorm van advisering ondersteunt. Het gaat daarbij om het opstellen van notities t.b.v. het directeurenoverleg, het PMO als programmabureau, het verzorgen van documenten ten behoeve van het overleg tussen de omgevingsmanagers. En het verzorgen van presentaties.

Profiel van de manager: Gevraagde competenties (soft skills) ? Klantgerichtheid ? Plannen en organiseren ? Samenwerken Kennis en ervaring (hard skills) • HBO of Academische opleiding • Uitstekende communicatieve vaardigheden • Ervaring met maken van presentaties • Kennis en affiniteit met de luchtvaart

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)