Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Projectmanager MGGZ (Maatschappelijke Geestelijke Gezondheidszorg)

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-1-2020, einddatum 1-6-2020, 32 uur per week

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke gezondheidsorganisatie. De afdeling MGGZ heeft een zware opgave op gebied van financiële tekorten, nieuwe wettelijke taken, reorganisatie, verbetering bedrijfsvoering, externe ontwikkelingen en personele wisselingen

Profiel van de opdracht: Je ondersteunt het afdelingshoofd bij de uitvoering van zijn taken én door leiding te geven aan de reorganisatie van de afdeling. Je draagt bij aan verbetering van interne communicatie, openheid en transparantie alsmede externe gerichtheid en aandacht voor politieke sensitiviteit. Je draagt bij aan de opgaven m.b.t. verbetering bedrijfsvoering.

Profiel van de manager: Relevante academische opleiding (bijvoorbeeld arbeids- en organisatie/veranderkunde gezondheidswetenschappen). Ruime management ervaring, bij voorkeur in de zorg of sociaal domein en ervaring met opereren in complex intern en extern krachtenveld. Ruime ervaring met verandervraagstukken. Kennis en ervaring met publieke gezondheidszorg en/of geestelijke gezondheidszorg. Kennis van ontwikkelingen in het sociaal domein. Ervaring met complexe personele problematiek en gemeentelijke context.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 10 december 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)