Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Teamleider Informatievoorziening

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-1-2020, einddatum 30-6-2020, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 32 uur per week

Plaats/regio: Regio Leeuwarden

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatle. Voor het team Informatievoorziening, bestaande uit archief, informatiebeheer, postkamer en beleid/advies zokt men een tijdelijke teamleider, die met name vormgeeft aan de overgang naar digitaal werken.

Profiel van de opdracht: Je geeft integraal leiding aan het team, coacht en ondersteunt medewerkers en staat borg voor kwaliteit. Je zorgt voor uitvoering door het team van taken in het kader van informatievoorziening en archivering. Je verbindt het team met andere stakeholders in de organisatie en werkt mee aan het verder opbouwen van effici├źnte processen, effectieve archivering en samenhang in beleid. Als business owner vertegenwoordig je de gemeente als voorzitter in een regionale stuurgroep op het vakgebied.

Profiel van de manager: HBO+ werk en denkniveau en een opleiding die aansluit bij de inhoud van het werk. Ervaring in het als lijnmanager aansturen van een team dat zich bezig houdt met documentaire informatievoorziening binnen een overheidsorganisatie. Meerdere jaren ervaring in het succesvol leiden van projecten in een complexe omgeving. Analytisch, resultaatgericht, communicatief, leiderschap, overtuigingskracht.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 5 december 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)