Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Projectleider Sociaal Plein en Programma

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-1-2020, einddatum 31-12-2020, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 16-24 uur per week

Plaats/regio: Regio Groningen

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke fusieorganisatie, die in 2020 verder vorm en inhoud geeft aan enkele (door)ontwikkelingen en trajecten.

Profiel van de opdracht: Doorontwikkeling Sociaal Plein in het gezondheidsplein. Verstevigen samenwerking tussen WMO, CJG, Werkplein, SWD en VKB. Ontwikkelen en vormgeven Sociaal programma. Begeleiden zorgtraject. Doorontwikkeling website.

Profiel van de manager: Afgeronde WO-diploma, aangevuld met de opleiding gedrag en maatschappijwetenschappen. Postacademische opleiding gericht op organisatieverandering; Meerjarige ervaring als projectleider in de regio. Ervaring met programma- en projectleiding in het sociaal domein. Kunnen acteren op operationeel, management en politiek-bestuurlijk niveau.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 10 december 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)