Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Projectleider Omgevingsplan

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 6-1-2020, einddatum 31-12-2020, optie tot verlenging 1 x 6 maanden, 16-20 uur per week

Plaats/regio: Regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor o.a. de inrichting van het Omgevingsplan zoekt men een hiermee ervaren projectleider.

Profiel van de opdracht: Noodzakelijke voorbereidingen treffen, bestuurlijke besluiten voorbereiden voor het tijdelijk Omgevingsplan waarmee de gemeente bij de start van de Omgevingswet op 1 januari 2021 zal werken. Inrichten van het beheer van het tijdelijk Omgevingsplan. Organiseren van de doorontwikkeling van het Omgevingsplan richting een echt volwaardig Omgevingsplan, dat nauw aansluit bij de eveneens in ontwikkeling zijnde Omgevingsvisie. Actief betrekken van de organisatie, Omgevingsdienst, college, inwoners etc.

Profiel van de manager: Afgeronde WO bachelor opleiding in de richting Ruimtelijk Ordening of Juridisch. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als projectmanager binnen een overheidsorganisatie. Aantoonbare werkervaring met het organiseren van (burger)participatie en interactie met belanghebbenden (College en Raad, inwoners, bedrijven). Aantoonbare werkervaring met het Omgevingsplan.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 6 december 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)