button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:SPOED: Interim Omgevingsmanager UAV-GC
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 2-1-2020, duur 12 maanden, optie tot verlenging 2 x 12 maanden, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar tijdelijke versterking met een omgevingsmanager binnen de afdeling Beheer Openbare Ruimte en Gebouwen.
Profiel van de opdracht: Je agendeert proactief onderwerpen vanuit de omgeving binnen het projectteam die invloed kunnen hebben op de kwaliteit/scope van het project. Je richt je op alles wat te maken heeft met de bewoners en belanghebbenden. Je bent verantwoordelijk voor stakeholdermanagement, omgevingscommunicatie, conditionering (ruimtelijk, kabels- en leidingen, grondverwerving) en vergunningenmanagement.
Profiel van de manager: HBO-opleiding Civiele Techniek. VCA-VOL gecertificeerd. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als Omgevingsmanager binnen het vakgebied civiele techniek binnen een politiek bestuurlijke omgeving. Aantoonbare kennis van en aantoonbare werkervaring met UAV en UAV-gc contracten, risicobeheersing, SCB en SE. Aantoonbare kennis van en werkervaring met het realiseren van (multidisciplinaire) infrastructuur projecten.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je strikt aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 4 december 2019.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)