Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Op dit moment ben ik voor een klant van Jacobsz Consultancy op zoek naar een Freelance/Interim Financial Controller.

Verwachte opdrachtduur: Project van minimaal 4 maanden

Plaats/regio: Noord-Holland

Profiel van het bedrijf: Deze semi-overheidsinstelling houdt zich bezig met infrastructuur gerelateerde projecten. Er zijn verschillende projecten waarbij jouw expertise goed gebruikt kan worden. Je werkt onder leiding van een controller met ondersteuning van 4 fte financials.

Profiel van de opdracht: Als financial controller houd jij je voornamelijk bezig met maandafsluiting alsmede betrokken zijn bij het opstellen van de jaarrekening. Daarbij moet het financiƫle proces gestroomlijnd worden in AFAS.

Profiel van de manager: - Je bent per direct beschikbaar; - Je hebt minimaal 3 jaar recente relevante werkervaring; - Je hebt een afgeronde HBO-opleiding; - Ervaring met het inrichten van administratieve processen; - Kennis van AFAS is een must.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)