Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Met spoed gezocht: Interim P&O adviseur

Verwachte opdrachtduur: ..3 maanden, gemiddeld ..4 dagen per week.

Plaats/regio: Rijswijk

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een organisatie in het sociaal domein en de laatste strohalm voor mensen met complexe problematiek (zoals schulden, dakloosheid en verslaving) die meerdere leefgebieden raakt.

Profiel van de opdracht: De opdracht is te verdelen in drie onderdelen: Personeelsbeleid, personeelsadvies, personeelsbeheer. Je bent verantwoordelijk voor de operationele en tactische gang van zaken. Zorgen dat leidinggevenden worden ondersteund. Adviseren, aanspreken en helpen, niet overnemen. Speerpunten Verzuimpreventie en terugdringen langdurig verzuim. Toepassing van cao en wetgeving Werving & Selectie.Je informeert op aansprekende wijze de managers en medewerkers over ontwikkelingen en nieuw beleid.

Profiel van de manager: Je bent een ervaren Interim P&O adviseur met een HBO werk en denkniveau. Je werkt je snel in in de materie en bent een inspirerende adviseur met goede sociale, communicatieve en contactuele eigenschappen. Je hebt ervaring met relevante softwareprogramma’s en vanuit je kennis en ervaring in jouw vakgebied ben je in staat standpunten te vormen en deze over te dragen. Je weet van aanpakken en bent organisatie-sensitief.

Opmerkingen: Het betreft een mooie opdracht voor 24 tot 32 uur per week. Je start zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 16 december 2019. Duur van de opdracht is 2,5 tot 3 maanden. Standplaats is Rijswijk.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst de informatie rondom ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling op de pagina "Werkafspraken". Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)