Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Senior Functioneel Beheer.

Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.

Plaats/regio: N

Profiel van het bedrijf: Als beheerder maak je deel uit van een beheerteam binnen de informatievoorziening (IV) organisatie. Je wordt ingezet op het beheer van de verschillende informatievoorzieningen die worden gebruikt binnen de organisatie.

Profiel van de opdracht: Je werkt samen met andere IV disciplines in een accountteam waar je uitvoering geeft aan beheeropdrachten rondom de diverse applicaties die onder je beheer vallen. Je bent het eerste aanspreekpunt van de organisatie als het gaat om vragen rondom beheer en onderhoud voor IV en de gebruikers. Daarbij kun je gevraagd worden om te participeren in een accountteam, welke is ingericht per directie. Eisen: Gecertificeerd in BISL Foundation én ITIL Foundation;

Profiel van de manager: Diepgaande kennis van SQL (complexe queries kunnen lezen, schrijven en mogelijk verbeteren); Kennis van verschillende datakoppelingen (API, berichten verkeer etc.); Meer dan 6 jaar werkervaring als functioneel beheerder, bij voorkeur in het ruimtelijk domein; Ervaring met het vertalen van gebruikerswensen naar functionele specificaties en/of userstories; Kennis van en ervaring met methoden en technieken op de gebieden informatieanalyse, (functioneel) testen en koppelingen;

Opmerkingen: Ervaring met bestuurlijke complexe vraagstukken binnen gemeentelijke context; Kennis en ervaring met projectmatig werken, Lean, Agile werken en scrum methodiek; Kennis van en ervaring met Topdesk en het maken van rapportages met Topdesk; Ervaring met bestuurlijk complexe vraagstukken binnen gemeentelijke context; Aantoonbare ervaring in spilfunctie tussen primair proces en ICT.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)