Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim bedrijfsjurist (generalist met kennis van arbeidsrecht & ondernemingsrecht). Wij zijn een middelgroot accountants en belastingadvieskantoor (120 man).

Verwachte opdrachtduur: 3 maanden, gemiddeld 4 dagen per week.

Plaats/regio: Regio Noordwijk

Profiel van het bedrijf: Wij zijn een middelgroot accountants en belastingadvieskantoor (120 man).

Profiel van de opdracht: Je bent de juridische vraagbaak voor onze klanten en voor collega’s en voert besprekingen met én bij onze klanten. Je geeft adviezen en stelt overeenkomsten op. Je werkt nauw samen met onze accountants, belastingadviseurs en juristen. Als bedrijfsjurist ben je echt onderdeel van de business.

Profiel van de manager: Je bent een generalist waarbij ervaring en kennis van het arbeidsrecht en het ondernemingsrecht een voorwaarde is. Je hebt je rechtenstudie afgerond en tenminste drie jaar werkervaring opgedaan en wil graag het bedrijfsleven in. Je schakelt makkelijk tussen de verschillende werkzaamheden en rechtsgebieden en past je snel aan in uiteenlopende situaties. Je hebt een professioneel kritische instelling, verantwoordelijkheidsgevoel, je bent een proactieve teamspeler, gericht op kwaliteit en je denkt in oplossing

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.
In te vullen door belangstellende.
Terug naar overzicht
Naam *
E-mail adres *
Telefoonnummer
Telefoonnummer mobiel
Opmerkingen
Woonplaats_en_tarief
Beschikbaar_per
CV bestand zenden
(Bijlage maximaal 1 MB groot)
   
Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)