Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een relatie van mij ben ik momenteel op zoek naar een Freelance/Interim Business Controller.

Verwachte opdrachtduur: Uitdagend project voor minimaal 4 maanden met kans op verlenging.

Plaats/regio: Regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: Deze gespecialiseerde vastgoed organisatie bevindt zich in de regio Utrecht. Door de mooie nieuwe projecten die ze zijn aangegaan zijn ze momenteel op zoek naar een extra Freelance Business Controller voor de komende 4 maanden tot er een vaste kracht is.

Profiel van de opdracht: Met je collega’s ben je onder andere verantwoordelijk voor de gehele planning en control cyclus. Tevens zal er veel gecontroleerd moeten worden voor de jaarafsluiting, hierbij zal je zelf ook hulp bieden. Momenteel zijn de budgettering processen voor de verschillende projecten ook een belangrijke taak.

Profiel van de manager: - Minimaal 5 jaar ervaring als Freelance Business Controller; - Je bent de laatste 5 jaar werkzaam geweest binnen de vastgoed; - Er is ervaring gevraagd met IFRS; - Je bent communicatief vaardig en durft je mening te geven.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)