Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim team manager infra projecten in de energiebranche.

Verwachte opdrachtduur: 4 maanden, gemiddeld 4 tot 5 dagen per week. eerste optie op verlenging van de opdracht.

Plaats/regio: midden nederland

Profiel van het bedrijf: opdrachtgever is actief in de energiesector. het bouwen en onderhouden van infrastructuur voor de energie voorziening is kernactiviteit.

Profiel van de opdracht: binnen een veranderende organisatie operationeel aansturen van een team van 20 projectmanagers, engineers, coördinatoren). sturing geven en regie voeren over de realisatie van E-infra projecten. optimalisatie van projectenplanning en projectmatig werken. ketensamenwerking met aannemers optimaliseren. coachen van teamleden in persoonlijk en professioneel opzicht.

Profiel van de manager: HBO opleiding met een technisch-bedrijfskundige achtergrond. ervaring binnen energie branche en / of aannemerij. bewezen operationele lijn management vaardigheden. sterk in proces en projectoptimalisatie en projectplanning. kennis van LEAN is pré. goede coachende kwaliteiten. stevige persoonlijkheid met leiderschapskwaliteiten. resultaatgericht. communicatief.

Opmerkingen: svp altijd een actueel, Nederlandstalig cv in WORD meesturen inclusief scherpe tarief indicatie. start binnen uiterlijk 2 tot 3 weken. opbouwen van dagen mogelijk.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)