Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Delivery Manager – Aanbestedingen

Verwachte opdrachtduur: Start: 17-2-2020 Eind: 31-12-2020 Optie tot verlenging: ja Aantal uur per week: 36

Plaats/regio: regio Utrecht

Profiel van het bedrijf: Publieke sector

Profiel van de opdracht: Je voert de regie over de dienstverlening van Team Netwerken.Team Netwerken levert landelijk Telefonie, Netwerk en Security-oplossingen onder andere op het gebied van: VoIP, WAN-infrastructuren, Wifi, LAN, Firewalls, VPN, webproxy's, e-mail en authenticatiediensten. De Delivery Manager is verantwoordelijk voor de zowel techiek als de organisatie, processen en procedures.

Profiel van de manager: eisen: In de afgelopen 10 jaar, minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider/projectmanager; In de afgelopen 5 jaar, minimaal 3 jaar werkervaring met ICT aanbestedingen: het opstellen van aanbestedingsdocumenten en het begeleiden van de aanbestedingstrajecten. wensen In de afgelopen 5 jaar, werkervaring met netwerk-infrastructuur: routing, switching en WAN-verbindingen; In de afgelopen 5 jaar, werkervaring met cybersecurity-oplossingen; Prince2 Foundation; ITIL v3 Foundation; CISSP.

Opmerkingen: Je kunt reageren tot: 20-11-2019 14.00 uur

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)