Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, ervaren Interim Analyst AML Anti Money Laundring.

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, 36 uur per week

Plaats/regio: Utrecht

Profiel van het bedrijf: Grootbank

Profiel van de opdracht: Functie omschrijving: · Je houd je dagelijks bezig met het controleren en analyseren van alerts. · Je voert onderzoek uit aan de hand van het klantprofiel en het betaalgedrag van de klant, in combinatie met openbare bronnen. · Je legt je bevindingen vast in ons interne systeem met de conclusie waarom de transactie al dan niet gebruikelijk is en of het gedrag van de klant aanleiding geeft om het financieren van terrorisme te vermoeden.

Profiel van de manager: een afgeronde HBO / WO opleiding; · minimaal 1 jaar ervaring binnen een financiële instelling, bij voorkeur in een analytische rol; · bij voorkeur minimaal 1 jaar ervaring op het gebied van transactie analyse of ervaring als financieel rechercheur; AML/TM ervaring is vereist · goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (mondeling en schriftelijk); · goed onderbouwd oordelen;

Opmerkingen: Graag reacties voorzien van actueel cv en salaris indicatie.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)