Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor onze klant in Amsterdam op zoek naar een Interim Datamigratie Specialist Business.

Verwachte opdrachtduur: 6 maanden, gemiddeld 4 dagen per week. optie tot een totale contractduur van 1 jaar.

Plaats/regio: Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Als Datamigratie Specialist Business houd jij je bezig met alle aspecten van datamigratie, van requirements analyse, ontwerp tot en met de realisatie.

Profiel van de opdracht: Je biedt ondersteuning in het vaststellen van informatie- en transitie- architecturen en werkt mee aan het neerzetten van strategieën voor data-schoning en product-rationalisatie. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van analyse van de bestaande omgevingen ten behoeve van de mapping en het migratieplan. Tevens ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het migratieplan en het migratiedraaiboek. Je bent het aanspreekpunt in het testtraject en de acceptatie van de migratiestraat.

Profiel van de manager: Daartoe onderhoud je contacten met vertegenwoordigers van de gebruikersorganisatie. Heb je vastgesteld dat de gekozen oplossing de datamigratie gecontroleerd kan laten verlopen, dan kun je tevens een rol spelen in de daadwerkelijke uitvoer van die migratie. Het succes van de migratie wordt daarmee ion belangrijke mate door jou bepaald. Eisen: In het bezit van een bachelor of Master in een IT-gerelateerde studierichting; In het bezit van het Xillio software certificering;

Opmerkingen: Kennis van het VTH-proces bij gemeenten; Heeft 5-10 jaar ervaring als IT-consultant, bij voorkeur op het gebied van datamigratie; Heeft in de afgelopen 4 jaar minimaal 2 jaar ervaring als business migratieconsultant, waarbij je ervaring hebt opgedaan met het migreren van DMS of vergelijkbare systemen met behulp van Xillio software; Ervaring met het toekennen van metadata en het koppelen van digitale documenten aan het juiste dossier/de juiste locatie in de doelapplicatie;

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)