Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een zorgorganisatie in de regio Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar Interim Senior Business Controller.

Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 5 dagen per week.

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Deze middelgrote zorginstelling telt circa 450 medewerkers. Deze toegewijde werknemers zijn binnen de organisatie werkzaam in verschillende vakgebieden. Binnen de verschillende vakgebieden is het uitgangspunt van de organisatie altijd gericht op zorg.

Profiel van de opdracht: Als Senior Business Controller voor deze opdrachtgever maak je deel uit van een team van meerdere Finance Professionals. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het optimaliseren van de Planning & Control cyclus, het analyseren en optimaliseren van de kpi’s en het opstellen van diverse managementrapportages. Binnen deze functie is een bovengemiddeld analytisch vermogen van belang.

Profiel van de manager: - Afgeronde bedrijfseconomische HBO of WO-opleiding; - Aantoonbare en recente ervaring binnen het zorgdomein; - Goede kennis van subsidie financieringen; - Zeer ervaren op het gebied van de gehele Planning & Control cyclus; - Managementervaring wordt geprefereerd; - Ervaring in de ouderenzorg is een pré.

Opmerkingen: - Project van minimaal 12 maanden; - Direct starten van project; - Kans op verlenging van project; - Zeer goed uurtarief; - Dynamische functie; - Vervullen van een zware rol; - Mooie aanvulling op je CV.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)