Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim zorgmanager (VVT).

Verwachte opdrachtduur: minimaal 4 maanden, voor minimaal 32 uur per week.

Plaats/regio: Regio Arnhem

Profiel van het bedrijf: De VVT instelling heeft als doel het bieden van huisvesting, begeleiding, verzorging, verpleging, behandeling, dienstverlening en ondersteuning aan ouderen die daar aantoonbaar behoefte aan hebben. De organisatie telt ca 350 mdw (200FTE) en ca 175 vrijw.

Profiel van de opdracht: De organisatie gaat door een veranderingsproces. De veranderingen hebben o.a. betrekking op de ontwikkelingen in de ouderenzorg, innovaties, organisatie- en vastgoedontwikkeling, cultuur en het onderzoek naar verregaande samenwerkingsmogelijkheden met collega instellingen. * aansturing locatie somatische- als PG zorg, 120 mdw (5 teams met coördinatoren) *kwaliteitsverbetering van zorg- en dienstverleningsprocessen * managementverantwoordelijkheid voor de roosterplanning, verzuim, etc

Profiel van de manager: *Ruime ervaring als interimmer en/of manager/directeur *Afgeronde academische opleiding of academisch werk- en denkniveau * Goed ontwikkelde leidinggevende capaciteiten, coachend en stimulerend, kan een visie formuleren en uitdragen. Zowel strategisch als hands-on. * Oog voor bedrijfsvoering, kwaliteit en veiligheid * Ervaring met het opstellen van begrotingen en beheert de exploitatie * Ruime inhoudelijke kennis van de VVT * Bij voorkeur ervaring met ONS Nedap en met implementatie nieuw ECD

Opmerkingen: Arbeidsvoorwaarden: Het betreft een opdracht van minimaal 32 uur per week voor minimaal 4 maanden. Start asap, maar uiterlijk begin december 2019. Uurtarief: € 80 - 90 (incl reiskosten, ex.btw) afhankelijk van de ervaring. Procedure: Een referentiecheck, diplomacheck en VOG kunnen deel uit maken van deze procedure. Uw reactie, voorzien van motivatiebrief en CV (in Word), ontvang wij graag asap, maar uiterlijk donderdag 14 november 2019. Gesprekken bij opdrachtgever naar verwachting op 20/11/19.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)