Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Senior Subsidiespecialist Gemeenschappelijke Regeling

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-1-2020, einddatum 30-6-2020, optie tot verlenging 2 x 1 jaar, 32 uur per week

Plaats/regio: Regio Leeuwarden

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeenschappelijke regeling van drie noordelijke provincies. Men investeert in initiatieven en projecten die de ecologische en duurzame economische ontwikkeling van het Waddengebied versterken.

Profiel van de opdracht: Je behandelt majeure/complexe subsidieaanvragen a.d.h.v. specifieke kaders en nationale en Europese regelgeving. Je vormt een oordeel over financiële, organisatorische, economische en ecologische aspecten van complexe projecten. Je monitort voortgang van projecten en behandelt voorschot- en vaststellingsverzoeken. Je onderhoudt contact met eindbegunstigden over voortgang van projecten. Periodiek ga je ook op locatiebezoek. Ook voorlichting en advisering behoort tot het takenpakket.

Profiel van de manager: Minimaal HBO. Kennis van of ervaring met afhandeling van complexe subsidie(regelingen). Ervaring met advisering op vakgebied binnen politiek-bestuurlijke overheidsorganisatie. Kennis/ervaring met het werken met diverse specifieke, nationale en Europese regelgeving. Kennis van of affiniteit met de thema’s van de GR. Kennis van/ervaring met procedures en vergunningen die nodig kunnen zijn in het Waddennatuurgebied. Men zoekt nadrukkelijk een mix van kennis, ervaring en zelfstandigheid.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 14 november 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)