Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Projectmanager ruimtelijke projecten

Verwachte opdrachtduur: Startdatum begin 2020, einddatum 14-6-2020, optie tot verlenging 9 x 6 maanden, 32 uur per wee

Plaats/regio: Regio Amsterdam

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men zoekt versterking met een projectleider die verantwoordelijk wordt voor enkele ruimtelijke projecten binnen de gemeente.

Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor het tijdig, effectief en efficiënt realiseren van toegewezen ruimtelijke projecten gericht op het inpassen van nieuwe ontwikkelingen zoals woningbouw, commercieel onroerend vastgoed, kantoren en bedrijven. Je organiseert en structureert op professionele wijze jouw projecten, regisseert de inbreng en bijdragen door externe partijen en de diverse gemeentelijke teams. Je zorgt voor heldere projectdocumenten zoals o.a. projectcontracten en fasedocumenten.

Profiel van de manager: Afgeronde universitaire opleiding, bijvoorbeeld op het gebied van planologie, bestuurskunde of civiele techniek. Opleiding projectmanagement. Minimaal 5 jaar relevante ervaring in gemeentelijke organisaties van > 100.000 inwoners als projectmanager in het sturen van complexe ruimtelijke projecten, bij voorkeur met woningbouwprojecten. Politiek bestuurlijk sensitief.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 22 november 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)