Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, interim Financieel projectbegeleider/adviseur in de rol van projectcontroller.

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 26-11-2019 Einddatum 26-5-2020 Optie tot verlenging 2x 6 maanden Aantal uur per week 2

Plaats/regio: groene hart

Profiel van het bedrijf: Gemeente

Profiel van de opdracht: Intern is er op dit moment onvoldoende capaciteit. De projectcontroller draagt zorg voor sturing en beheersing van de projecten in de openbare ruimte. De projectcontroller treedt doortastend, proactief en integer op. Hij/zij adviseert de projectleider en projectteams aangaande de financiële processen, bewaakt de procedures en toetst namens het MT als “luis in de pels”,in het kader van de financiële kwaliteitsborging.

Profiel van de manager: Minimaal een afgeronde HBO opleiding bij voorkeur in de richting van Civiele Techniek / Finance of vergelijkbaar. Minimaal 3 jaar werkervaring als projectcontroller of vergelijke rol in de afgelopen 10 jaar, bij voorkeur enkele jaren aantoonbare werkervaring binnen projecten. Ruime kennis van- en ervaring met Key2Financien en rekenmodellen in Excel (Macro\'s/VBA). Ruime kennis van- en ervaring met Project Control, inzake civieltechnische projecten. Ervaring met projectfinanciering.

Opmerkingen: Reageer (deadline 15-11-2019) dan met een gerichte motivatie, recente resumé in word en marktconform all in ex btw tarief.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)