Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Gezocht, Interim Raadsgriffier Gemeenteraad, Grote gemeente. Zuid-Nederland

Verwachte opdrachtduur: 0,6 fte en maximaal 6 maanden

Plaats/regio: Zuide Nederland

Profiel van het bedrijf: 39 democratisch verkozen volksvertegenwoordigers verdeeld over 15 fracties. De Raadsgriffie bestaat uit een enthousiaste club mensen (8 fte, waaronder vier raadsadviseurs) die collegialiteit en teamgeest hoog in het vaandel hebben staan.

Profiel van de opdracht: Eerste adviseur van de gemeenteraad. Leidinggevende van het team griffie. Adviseur van het presidium, de commissie Begroting & Verantwoording en de fractievoorzitters. Adviseur van de burgemeester vwb betreft functie van voorzitter van de raad. Verantwoordelijk voor de organisatie van het besluitvormingsproces dat interactief, dus met betrokken inwoners en organisaties, wordt vormgegeven. Bewaken van de juridische kaders waarbinnen de raad besluiten neemt.

Profiel van de manager: Liefst ervaring als Raadsgriffier of Gemeentesecretaris dan wel een stevige positie hebben gehad binnen het openbaar bestuur. Beschikking over een afgeronde academische opleiding en leidinggevende ervaring en begrip van het duale systeem. Ruime ervaring met advisering in een politiek complexe omgeving.Politiek onafhankelijk.

Opmerkingen: Neemt contact op voor een uitgebreid profiel. Reageren voor 19 november a.s.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)