Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een relatie zijn wij op zoek naar een Interim Senior Technische Applicatiebeheerder.

Verwachte opdrachtduur: 12 maanden, gemiddeld 2 dagen per week.

Plaats/regio: Den Haag

Profiel van het bedrijf: Als Senior Technisch Applicatiebeheerder maak je onderdeel uit van het Scrum Team en ben je verantwoordelijk voor de uitrol en het applicatiebeheer van infrastructuur componenten.

Profiel van de opdracht: Jouw kennis van en ervaring met technisch applicatiebeheer draag je over aan de medewerkers van de toekomstige beheerorganisatie.

Profiel van de manager: 7 jaar werkervaring in technisch applicatiebeheer op senior beheer niveau, 1 jaar werkervaring met Ansible, 1 werkervaring me het zelfstandig inrichten van PKI infrastructuur componenten, 1 jaar werkervaring met het zelfstandig inrichten van messaging systemen voor de ondersteuning van AS4 of EBMS berichten verkeer, 2 jaar werkervaring met het inrichten en beheren van Linux, Windows Server en VMware vSphere.

Opmerkingen: 1 jaar werkervaring met Docker, werkervaring met zelfstandige applicatiebeheer van een applicatie die gebruik maakt van Elasticsearch, werkervaring met zelfstandige applicatiebeheer van een applicatie die gebruikt maakt van Ansible, werkervaring met Ubuntu, werkervaring met het zelfstandig inrichten van messaging systemen voor de ondersteuning van AS4 en EBMS berichten.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)