Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een Gemeenschappelijke Regeling zijn wij met spoed op zoek naar een interim ICT manager die zich voor 9-12 maanden wil committeren aan de doorontwikkeling van de Gemeenschappelijke Regeling.

Verwachte opdrachtduur: 9 tot 12 maanden.

Plaats/regio: Limburg

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een Gemeenschappelijke Regeling in het zuiden van Nederland. Het is een zelfstandige organisatie die zich bevindt in een transitiefase van kwantitatieve uitbreiding naar kwalitatieve consolidatie.

Profiel van de opdracht: De ICT manager zal aan de slag gaan bij 1 van de 2 stafafdelingen van de organisatie. de aanpak van de doorontwikkeling van verschillende onderwerpen zal de basis zijn voor de doorontwikkeling van de rest van de organisatie. De afdeling is leidend als het gaat om de ICT-ontwikkeling. Zij bepalen, op basis van besluitvorming door de directeur, het ICT-beleid en de -koers.

Profiel van de manager: Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met ruime ervaring als leidinggevende, die affiniteit heeft met informatisering, processturing, en automatisering. Je hebt een organisatiebrede verantwoordelijkheid en toont daadkracht waar het past. Je stuurt op resultaten en weet jouw medewerkers te enthousiasmeren. Je bent een coachend leider. Vereisten: Academisch werk- en denkniveau, Ruimte (interim) managementervaring op ICT-gebied, organisatiebrede blik en een daadkrachtige aanpak.

Opmerkingen: De inzet van de ICT manager is per direct. Het is een functie voor 24-32 uur per week. Wij hanteren een tarief van €120,- (incl. reiskosten, excl. BTW). Een referentiecheck, diplomacheck en/of VOG kunnen deel uitmaken van deze procedure. Graag zien wij uw reactie, voorzien van CV en motivatie in Word format, uiterlijk woensdag 13 november tegemoet.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)