Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Voor een relatie ben ik op zoek naar een Interim Senior Financial Controller voor hun hoofdkantoor in Noord-Holland.

Verwachte opdrachtduur: Project van minimaal 3 maanden

Plaats/regio: Noord-Holland

Profiel van het bedrijf: Deze voedselproducent is al generaties lang toonaangevend in de betreffende branche. Vooroplopen in het ontwikkelen van biologische producten is de drijfveer van deze onderneming.

Profiel van de opdracht: Jij bent er verantwoordelijk voor dat de periodieke rapportages het aan niets ontbreekt. Met oog op de ontwikkeling van een nieuw product optimaliseer en beheer jij de administratieve organisatie. Daarbij analyseer jij de ontwikkelingen op het gebied van de financiƫn.

Profiel van de manager: - Je bent in het bezit van een Bedrijfseconomische Hbo-opleiding; - Je bent een echte teamspeler; - Je bent analytisch zeer sterk; - Je hebt werkervaring met SAP.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)