Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Een relatie heeft ons benaderd voor het vinden van een communicatief vaardige Freelance/Interim Business Controller in Zuid-Holland.

Verwachte opdrachtduur: Project van minimaal 6 maanden

Plaats/regio: Zuid-Holland

Profiel van het bedrijf: De organisatie loopt voorop in het ontwikkelen van recyclebare materialen, die een breed toepassingsgebied kennen. In deze vooruitstrevende organisatie werken meer dan 100 gedreven collega’s.

Profiel van de opdracht: Als Freelance Business Controller onderhoud je korte lijnen met de eindverantwoordelijken van verschillende afdelingen binnen de organisatie. Jouw grootste verantwoordelijkheden zijn het beheren van de P&C-cyclus en budgetteringsprocessen. Omdat jij schakelt tussen de CEO en diverse onderdelen van de organisatie zijn gedegen communicatieve vaardigheden zeer belangrijk.

Profiel van de manager: - Je bent in het bezit van een HBO-Bachelor/WO-diploma Bedrijfseconomie; - Afgelopen 2-3 jaar werkzaam als Freelance Business Controller; - Je bent zelfsturend; - Je beschikt over overtuigingskracht; - Zeer communicatief vaardig; - Werkervaring met Exact Online.

Opmerkingen:

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)