Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Contractmanager ERP-systeem Optimaliseren ERP systeem in metaalverwerkend productiebedrijf 2 dgn/week

Verwachte opdrachtduur: Verwacht 4 maanden, 2 dagen p/w

Plaats/regio: Limburg

Profiel van het bedrijf: Metaalverwerkend productiebedrijf

Profiel van de opdracht: Onlangs is een custom made ERP-systeem geïmplementeerd. De basis staat en nu is de fase aangebroken om te gaan optimaliseren. Opdracht betreft het analyseren van bedrijfsprocessen en hieropvolgend in kaart te brengen waar het ERP systeem gestroomlijnd moet worden. De contractmanager vervult de burgfunctie (maken, concretiseren en opvolgen van de afspraken en het contractmanagement) tussen de organisatie en de externe (bouwende) partij.

Profiel van de manager: HBO/WO bedrijfskundige achtergrond met stevige kennis van ICT en software implementatieprocessen Stevige persoonlijkheid Stevige managerial skills

Opmerkingen: Hoogte tarief werkt mee in de gunning van de opdracht. Interim Netwerk bijdrage max. 5% van de totale omzet uit de reactie.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)