Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Programmamanager Stikstofproblematiek

Verwachte opdrachtduur: Startdatum z.s.m., duur 7 maanden, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 24-32 uur per week

Plaats/regio: Regio Flevoland

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een overheidsorganisatie. Binnen de eenheid strategie & beleid zoekt men een programmamanager die zich bezig houdt met een gebiedsgerichte opgave om enerzijds ontwikkelingen mogelijk te maken en anderzijds de natuur te beschermen.

Profiel van de opdracht: Strategisch leiding geven aan een politiek gevoelig en complex dossier. Adviseren bestuurder en management. Voorzitten projectteamvergaderingen, uitzetten en bewaken acties, verslaglegging, bewaken financiële kaders. Voorbereiden bestuurlijke overleggen. Aanspreekpunt op directieniveau voor stakeholders. Aanspreekpunt bij calamiteiten en crisis. Vertalen actuele ontwikkelingen naar acties binnen (deel)projecten. Signaleren en oplossen van knelpunten/

Profiel van de manager: Ruime kennis van het strategisch leiding geven aan complexe projecten blijkend uit relevante werkervaring. Kennis van het werken binnen een politiek bestuurlijke overheidsomgeving blijkend uit relevante werkervaring. Aantoonbare kennis van beleidsmatige aspecten rond het stikstof dossier (Wet natuurbescherming/PAS/Ruimtelijke Ordening/sectorkennis agrarisch-bouw-innovatie). Ruime en recente ervaring als strategisch programmamanager (complexe projecten) met vergelijkbare werkzaamheden.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 11 november 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)