Pagina: Nieuwsbrief response

Reageer op: Interim Programmamanager Omgevingswet

Verwachte opdrachtduur: Startdatum 15-12-2019, einddatum 31-12-2020, optie tot verlenging 2 x 3 maanden, 32 uur per week

Plaats/regio: Regio Den Bosch

Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Men is op zoek naar een programmamanager Omgevingswet, die naast het programma tevens het project Instrumenten (omgevingsverordening en actualiseren omgevingsvisie) aanstuurt.

Profiel van de opdracht: Realiseren programmadoelstellingen, sturen op doelen, samenhang binnen programma en met lijndoelstellingen. Samenwerken met in- en externe stakeholders. Voorbereiden ambtelijke en bestuurlijke besluitvorming. Afstemming met opdrachtgever en management, Aansturen programmateam. Verantwoording en rapportage richting ambtelijk en bestuurlijk opdrachtgever. Deelnemen aan externe netwerken. Bewaken budget, capaciteit, middelen, risico\'s en zo nodig bijsturen.

Profiel van de manager: Aantoonbaar academisch werk- en denkniveau via daartoe behaald diploma, bij voorkeur op het gebied van planologie / planjurist. Aantoonbare werkervaring van minimaal 3 jaar als (programma)manager bij een middelgrote gemeente blijkend uit het CV. Aantoonbare ervaring als projectleider blijkend uit het CV. Aantoonbare ervaring met de Omgevingswet blijkend uit het CV. Je bent koersvast en energiek en staat stevig in je schoenen en bent resultaatgericht, weet anderen mee te krijgen.

Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 15 november 2019.

Lees vooraf aan reageren altijd eerst onze pagina "Werkafspraken" met informatie over ons privacybeleid, werkwijze en afhandeling. Of open/download deze als pdf. Stem hier mee in door verzending van dit formulier.

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)