button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Interim Civieltechnisch Projectleider
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-1-2020, einddatum 1-7-2020, optie tot verlenging, 36 uur per week
Plaats/regio: Regio Breda
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Voor de realisatie van technisch complexe en politiek maatschappelijk gevoelige, infrastructurele projecten in de Openbare Ruimte zoekt men een tijdelijke projectleider.
Profiel van de opdracht: Verantwoordelijk voor de GROTIK projectbeheersing en de voorbereiding en uitvoering van projecten. Sturen binnen de projectfases; van voorlopig ontwerp tot en met nazorgfase. Optreden als gedelegeerd opdrachtgever naar alle partijen. Verantwoordelijk voor het inkopen van werken, leveringen en diensten. Adviseren over nieuwe ontwikkelingen en verbetertrajecten. Adviseren en informeren bestuur.
Profiel van de manager: Minimaal HBO Civiele Techniek. Minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring als projectmanager binnen het vakgebied, bij voorkeur in een gemeentelijke organisatie. Samenwerken, resultaatgericht, communicatief vaardig zijn kernkwaliteiten.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 24 oktober 2019.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)