button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Interim Financieel Analist Vastgoedgebruik
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 1-11-2019, einddatum 31-5-2020, optie tot verlenging, 8 uur per week gemiddeld
Plaats/regio: Regio Utrecht
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie. Binnen de afdeling Toezicht & Handhaving Fysieke Domein zoekt men een ervaren financieel analist ter versterking van de informatiepositie en analyse van financiële data over (vastgoed)misbruik.
Profiel van de opdracht: Op de afdeling vindt onder andere toezicht en handhaving op de Woningwet, Huisvestingswet en de APV (o.a. horeca, drugs en seksinrichtingen) plaats. Je geeft invulling aan een nieuw project binnen VTH. Het project richt zich op goed verhuurderschap waarbij o.a. gekeken wordt naar financiële constructies en transacties op de vastgoedmarkt in de regio. Het project bestaat uit actief toezicht en een sanctionerende handhavingsstrategie.
Profiel van de manager: Relevante financiële opleiding (bijvoorbeeld Accountancy, Bedrijfseconomie of Fiscale Economie) dan wel aantoonbare relevante werkervaring van minimaal 3 jaar. Je hebt affiniteit en ervaring met één van beide vakgebieden: Vergunning, Toezicht en Handhaving & Veiligheid/ondermijning. Je hebt kennis van en ervaring met de programma’s iBase en Analyst Notebook. Je bent in staat om de vermogenspositie van personen en/of bedrijven te duiden. Je herkent indicatoren van fraude bij vastgoedtransacties.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 21 oktober 2019.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)