button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Voor onze organisatie zoeken wij een Interim projectleider met aantoonbare ervaring in het leiden van projecten in de zorg, bij voorkeur de jeugdgezondheidszorg (JGZ).
Verwachte opdrachtduur: 6-12 maanden, gemiddeld 16-20 uur per week, z.s.m. beschikbaar
Plaats/regio: Noord-Holland
Profiel van het bedrijf: Gezondheidsdienst
Profiel van de opdracht: Er dienen op korte termijn (4 weken), middellange termijn (<1 jaar) en lange termijn (>1 jaar) duurzame oplossingen beschikbaar te zijn om met en door professionals (o.a. artsen, verpleegkundigen, en doktersassistente) de processen anders in te richten, zodat de JGZ werkbaar blijft voor professionals, op maat voor klanten en onze dienstverlening toekomstbestendig is. De oplossingen dienen relatief eenvoudig te organiseren zijn en het anders werken staat centraal.
Profiel van de manager: We zoeken een Projectleider op HBO+ niveau met aantoonbare ervaring in het leiden van projecten in de zorg, bij voorkeur de JGZ. Je behoudt overzicht, doorziet processen en kan out of the box denken. Je hebt ervaring met project- en implementatiemanagement. Je leidt de verandering, creƫert een gezamenlijke noodzaak, hebt een heldere visie, je bewaakt en borgt de verandering. Een goede aanpak van het veranderingsproces is van groot belang, zodat veranderen leuk en inspirerend is.
Opmerkingen: Pas jij in ons profiel? Dan ontvangen wij graag jouw visie en motivatie op de opdracht voor 28 oktober 2019. Daarnaast een recent bijgewerkte cv en een offerte van de opdracht.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)