button.gif button.gif button.gif button.gif
button.gif button.gif button.gif button.gif

Nieuwsbrief response

Hier reageert u op:Ervaren Interim HR Adviseur gemeente
Verwachte opdrachtduur: Startdatum 11-11-2019, duur 6 maanden, optie tot verlenging 2 x 6 maanden, 32 uur per week
Plaats/regio: Regio 't Gooi
Profiel van het bedrijf: Onze opdrachtgever is een gemeentelijke organisatie, op zoek naar een HR Adviseur met overheidservaring en kennis/ervaring met strategische personeelsplanning en cultuurveranderingsprocessen.
Profiel van de opdracht: Je adviseert de manager in de rol van integraal manager op het brede HR veld. Je bent sparringpartner voor het management in organisatievraagstukken. Je pakt klussen/projecten op in het HR veld, al dan niet samen met andere disciplines. Je adviseert en begeleidt managers in personele casuïstiek (en in samenwerking met de collega van rechtspositie).
Profiel van de manager: Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar als HR adviseur. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als HR adviseur binnen een overheidsinstelling. Ervaring met het opzetten en toepassen van Strategische Personeels Planning. Ervaring met het adviseren in cultuurveranderingsprocessen.
Opmerkingen: Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke opdracht en voldoe je aan de gestelde eisen? Stuur ons dan z.s.m. je (Nederlandstalige) CV, korte toelichting, tarief (exclusief BTW en inclusief alle overige kosten) en beschikbaarheid. Je kunt op deze opdracht reageren tot en met 21 oktober 2019.
   

Reageren op deze opdracht is niet (meer) mogelijk.

Inloggen als
partner abonnee:

Inlognaam
Wachtwoord

Status: Uitgelogd

button.gif

button.gif


Onze informatie pagina's:

Hoofdpagina 

Werkafspraken (pdf) 

Partner Abonnement 

Opdrachten 

Privacybeleid (pdf)